Omat mittarit

Liiketoiminnan kehittämisen kannalta on tärkeää asettaa toiminnalle tavoitteet ja seurata niiden toteutumista. Ecoeasy Omat mittarit moduulilla seuraat helposti liiketoiminnallesi tärkeitä mittareita.


Yrittäjän näkymä – Omat mittarit

Yrittäjän on mahdollista seurata yrityksensä talouslukuja suoraan omasta puhelimesta tai tietokoneesta. Ohjelma skaalautuu näytön koon mukaan.  Yrittäjän on mahdollista valita mitä tunnuslukuja hän haluaa seurata, ja lukujen kehitystä kuvataan havainnollisesti. Mittareihin on mahdollista porautua syvemmälle.

Nykytilan analysointi

Arvioi yrityksesi nykytila historian ja markkinatilanteen perusteella. Yrityksesi tunnuslukuja pääset tutkimaan suoraan Ecoeasysta ja pääset porautumaan aina tilitasolle saakka. Ecoeasyn monipuolinen raportointi on apunasi tulevaisuuden suunnittelussa.

Aseta tavoitteet ja mittarit

Ecoeasyn Omat mittarit -osioon voit asettaa 3-5 yrityksesi tavoitteita tukevia kriittisiä mittareita. Mittareita on mahdollista vaihtaa tarvittaessa. Mittarit voivat olla perinteisiä operatiivisen laskentatoimien tunnuslukuja tai joitain muita yritykselle tärkeitä seurattavia mittareita.

Seuraa ja kehitä

Omat mittarit moduulilla seuraat helposti sinulle tärkeitä tunnuslukuja. Ecoeasy mahdollistaa mittareiden helpon seurannan ja sinulla on ajantasainen tieto aina käytettävissäsi.

“Seuraa helposti mittareita, jotka tukevat tavoitteitasi.”