Käyttömahdollisuudet

Tilitoimiston monipuolinen raportointi- ja budjetointityökalu

EcoEasyn avulla tilitoimisto hoitaa tehokkaasti asiakasraportoinnin sekä budjettien ja tulosennusteiden laatimisen. EcoEasyn muodostaa kirjanpitoaineiston perusteella monipuoliset graafiset raportit helposti ja nopeasti. Edistyksellisen ennustemallin avulla budjettien laatiminen on vaivatonta. EcoEasy Valvomon avulla tilitoimisto seuraa tehokkaasti koko asiakaskunnan tunnuslukujen kehitystä ja näin poikkeamiin pystytään puuttumaan ajoissa. 

Yrittäjän helppokäyttöinen työkalu liiketoiminnan kehittämiseen.

EcoEasyn helppolukuisten ja visuaalisten raporttien avulla yrittäjällä on aina käytettävissä reaaliaikaiset talousluvut päätöksenteon tukena. EcoEasyn responsiivinen käyttöliittymä mahdollistaa ohjelmiston käyttämisen kaikilla laitteilla. EcoEasyn ennustemalli luo budjetit ja tulosennusteet täysin automaattisesti ja vapauttaa yrittäjän aikaa liiketoiminnan kehittämiseen.

Talouspäällikön työkalu tunnuslukujen seurantaan, analysointiin ja kehittämiseen.

EcoEasy on talouspäällikön monipuolinen työkalu raportointiin, budjetointiin ja tunnuslukujen seurantaan. EcoEasyssa budjettien laatiminen on nopeaa edistyksellisen ennustemallin avulla. Budjetit on mahdollista laatia myös kustannuspaikkakohtaisesti.