Omat mittarit

Liiketoiminnan kehittämisen kannalta on tärkeää asettaa toiminnalle tavoitteet ja seurata niiden toteutumista. EcoEasy Omat mittarit- moduulilla seuraat helposti liiketoiminnallesi tärkeitä mittareita.


Yrittäjän näkymä – Omat mittarit

Yrittäjän on mahdollista seurata yrityksensä talouslukuja suoraan omasta puhelimesta tai tietokoneesta. Yrittäjä voi itse asettaa tavoitteet valita mitä tunnuslukuja haluaa seurata. Tunnuslukujen kehitys esitetään havainnollisesti ja visuaalisesti. Mittareihin on mahdollista porautua syvemmälle aina tilitasolle saakka.

Nykytilan analysointi

Arvioi yrityksesi nykytila historian ja markkinatilanteen perusteella. Yrityksesi tunnuslukuja pääset tutkimaan suoraan EcoEasysta ja pääset porautumaan aina tilitasolle saakka. Ecoeasyn monipuolinen raportointi ja ennustemallit ovat apunasi tulevaisuuden suunnittelussa.

Aseta tavoitteet ja mittarit

EcoEasyn Omat mittarit -osioon voit asettaa 3-8 yrityksesi tavoitteita tukevia  mittareita. Mittareita on mahdollista vaihtaa tarvittaessa. Mittarit voivat olla perinteisiä operatiivisen laskentatoimien tunnuslukuja tai joitain muita yritykselle tärkeitä seurattavia mittareita.

Seuraa ja kehitä

Omat mittarit- moduulilla seuraat helposti sinun yrityksesi tärkeitä tunnuslukuja. EcoEasya voit käyttää niin mobiilissa kuin tietokoneellakin joten sinulla on ajantasainen tieto aina käytettävissäsi. EcoEasyn helppolukuiset ja visuaaliset mittarit mahdollistavat talouskehityksen helpon seurannan.

”Seuraa helposti mittareita, jotka tukevat tavoitteitasi.”