Raportointi

Ecoeasyn monipuolisen raportoinnin avulla saat kattavan kuvan yrityksesi talouslukujen kehityksestä. Ecoeasyn raporteissa on laaja valikoima taloushallinnon raportteja, joista voit käyttää itsellesi sopivia kokonaisuuksia. Raportteja voit katsella suoraan ohjelmasta tai lähettää ne sähköpostiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Reaaliaikaisuus

EcoEasy mahdollistaa täysin reaaliaikaisen taloustiedon hyödyntämisen yrityksen päätöksenteon tukena. EcoEasy noutaa tiedot kirjanpitojärjestelmästä ja muodostaa automaattisesti helppolukuiset ja visuaaliset raportit. Ohjelmassa on valmiita rajapintoja eri ohjelmistoihin ja uusien integraatioiden tekeminen on joustavaa. Ecoeasyn monipuoliset rajapinnat mahdollistavat tietojen hakemisen useista eri järjestelmistä.

Helppous

Ecoeasyssä on selainpohjainen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka mukautuu tarpeisiisi. Ecoeasyä voit käyttää missä vain ja kaikilla laitteilla. EcoEasyn avulla yrityksesi tärkeät tiedot ovat aina mukanasi.

Ennakoitavuus

EcoEasy muodostaa sinulle monipuoliset tulosennusteet liiketoiminnan kehittämiseen. EcoEasyn edistyksellinen ennustemalli laskee tulosennusteet nopeasti ja luotettavasti. Ecoeasyn avulla olet aina ajan tasalla ja ennakoit tulevaa.

”Ecoeasyn avulla yrityksesi taloustieto on aina mukanasi.”