Rekrytointi

Ohjelmistokehittäjä, Full stack

Widecon Oy myy ja kehittää EcoEasy raportointi- ja budjetointijärjestelmää. EcoEasy on nykyaikaisella teknologialla rakennettu järjestelmä, joka on suunnattu palvelemaan yrityksien raportointi ja budjetointitarpeita. Tiimimme koostuu ohjelmistoalan sekä taloushallinon ammattilaisista.

Haemme ohjelmistokehittäjää vastaamaan tuotekehitystiimimme toiminnasta. Toimenkuvaasi kuuluu ohjelmistomme käyttöliittymän, arkkitehtuurin sekä toiminnallisuuksien suunnittelu ja toteutus. Pääset myös kehittämään tuotekehitystiimimme toimintaa ja vaikuttamaan työkaluihin ja teknologioihin.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kyky toimia itsenäisesti, mutta myös tiimissä työskentely on sinulle luontaista. Toivomme sinulla olevan useamman vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta laskentatoimesta sekä raportointijärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kasvavassa yrityksessä. Sinulla on käytössäsi myös lounas- ja puhelinetu. Tarjoamme myös joustavia työaikoja ja etätyömahdollisuutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää osaamista seuraavista teknologioista:

  • AngularJS
  • Java 8
  • Spring
  • MySQL

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen antti.metsomaki@widecon.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Antti Metsomäki

liiketoimintajohtaja

040-350 6119

antti.metsomaki@widecon.fi